Bloggers/Promotors

Are we looking for you? August Twenty Two is op zoek naar een fashion blogger en promotors! 

Fashion blogger
Ben jij altijd op de hoogte van de trends en nieuwtjes in de modewereld? Wil je ervaring opdoen en lijkt het je leuk om artikelen te schrijven voor August Twenty Two? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe fashion blogger!

Wat heb jij ons te bieden?
-Je schrijft twee keer per maand een artikel voor August Twenty Two
-Je hebt minimaal 1000 volgers op Facebook of Instagram
-Je schrijft grammaticaal foutloos Nederlands

Wat bieden wij jou?
-Wij bieden jou een platform voor je artikelen en een kans om als blogger meer ervaring op te doen
-Wij bieden jou een artikel naar keuze uit de August Twenty Two webshop

Contact
Interesse? Stuur een foto van jezelf en een proefblog naar info@augusttwentytwo.com. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Promotors
Als promotor ben je het gezicht van August Twenty Two! Je laat de nieuwste items uit de webshop zien en inspireert andere meiden met jouw stijl. Dit doe je door het plaatsen van foto’s op Instagram of Facebook.

Wil je promotor worden voor August Twenty Two en heb je minimaal 1000 volgers op Facebook of Instagram? Mail een foto van jezelf en je motivatie naar info@augusttwentytwo.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en geven je meer informatie!

Let op: wij kiezen onze promotors zorgvuldig. Je moet bij ons passen en je foto’s moeten ons aanspreken. Een minimale hoeveelheid volgers op Facebook of Instagram is helaas geen garantie voor een samenwerking.